ShowroomWij zijn op elke werkdag geopend van 10:00 tot en met 16:00 maar om ervoor te zorgen dat de juiste persoon aanwezig is, graag even mailen of bellen voor het maken van een afspraak om onze showroom te komen bezoeken. Hierdoor hebben wij de tijd om u rond te begeleiden en uitvoerig te informeren en advies te geven over onze producten. En wanneer u ter plaatse een bestelling bij ons plaatst, nemen wij de transportkosten voor een eventuele bestelling voor onze rekening en is de levering dus gratis! Als het gewenste model aanwezig is, kan deze natuurlijk ook direct worden meegenomen. De betaling kan per kas of met online bankieren.

In plaats van bellen kunt u natuurlijk ook ons een email zenden met meerdere datums als optie. Een afspraak op een avond of in het weekend is vaak ook mogelijk, maar graag vernemen wij dit tenminste een week van te voren.

In het geval u zelf een idee heeft om door ons te laten ontwerpen of maken dan is het goed als je wat schetsen en afmetingen meeneemt maar als je die vooraf even doormailed kunnen we ons goed voorbereiden. Denk ook aan de keuze van al die mogelijke opties die we te bieden hebben. Wat we ook gaan maken voor jullie katten moet voor de katten het beste zijn (stabiel, gezond, speels, aantrekkelijk, duurzaam, enz, enz). Wij rekenen alleen uit wat het kost en (bijna) alles is mogelijk.

 

 Onze adresgegevens zijn:

CatPalace
Veilingweg 1B (achterin in het pand waar ook Keukenidee is)
Zaltbommel      5301 KM
Nederland
Telefoon: 0418-519191 of 0618886855
E-mail: info@catpalace.nl

RB3.XD
  Showroom aanbieding, model RB3.XD van Euro 310 nu voor Euro 245