We love CatPalace augustus 2017Founders CatPalace

In 1983 zijn wij met deze business gestart met vrijwel niets rond een creatief idee toen nog in de tijd van de plastic roos. Toen waren kunstbloemen en planten een onbekend fenomeen. Het idee van toen groeide uit naar een gezonde groeiende business. Van bloemen naar planten en naar kunstbomen als kantoorbeplanting, kunstpalmbomen en grote kunstkerstbomen.

In 1991 is dit doorgegroeid naar kunstbomen voor huisdieren met als klemtoon CatPalace voor raskatten. In onze showroom krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is. Katten hebben allemaal zo hun eigen voorkeuren en wij helpen u graag om een goede keuze te maken. Juist door goed rekening te houden met wat passend is bij uw kat, zult u lang plezier hebben van uw CatPalace. Dat onze aanpak werkt, blijkt wel uit het feit dat we sinds 1991 al 23.600 modellen aan klanten door heel Europa hebben geleverd! U kunt het zelf ook ervaren: katten houden gewoon van de vorstelijke allure van een CatPalace!

De CatPalace onderscheidt zich van reguliere krabpalen door zijn fraaie uiterlijk. Saai ogende krabpalen behoren wat ons betreft voorgoed tot het verleden. Een CatPalace is door zijn decoratieve vormgeving juist een verrijking van uw interieur, in plaats van een noodzakelijk obstakel.

Onze krabpalen hebben een lange levensduur en ze staan bekend om hun stevigheid en stabiliteit in vergelijking met alle andere krabpalen, vooral die uit China mede door de alsmaar stijgende kosten van transport. Ook wanneer ze tegelijkertijd door meerdere katten intensief worden gebruikt, zullen ze niet omvallen. En dat is voor u als kattenliefhebber natuurlijk een geruststellende gedachte.

Het mooie is dat er voor elk budget wel een klimmeubel bij ons te vinden is. Het is maar net wat u belangrijk vindt: een aantrekkelijk geprijsd exemplaar, of eentje die weliswaar wat duurder is, maar die uw kat wel dat extra stukje comfort biedt, waardoor hij/zij er vaker en langer van zal genieten.

Als fabrikant kunnen wij bovendien een CatPalace geheel op maat maken. Op basis van uw wensen ontstaat er zo een uniek product, geheel passend bij uw kat Ún uw interieur. Ons uitgangspunt is dat katten reukdieren zijn met een zeer sterk reukvermogen. Daarom maken we gebruik van natuurlijke materialen, voelt elke kat zich bovendien snel thuis in een CatPalace. In onze producten treft u geen plastic, lijm of andere onnatuurlijke elementen aan.

Verder hebben wij een uitgebreid assortiment aan kattenligplaatsen voor buiten. Deze zijn uiteraard geheel water- en weerbestendig. Wij bieden katten dus zowel binnen als buiten een comfortabele speel- en relaxplek.

Het succes van deze business zit vooral in de keuze voor het gebruik van alleen natuurlijke materialen en hardhouten geprepareerde boomstammen. Katten voelen zich als reukdier direct thuis in dit product en maken er veelvuldig gebruik van.

Niet onvermeld mag blijven dat Internet een steeds belangrijker rol is gaan spelen in het verkrijgen en verwerken van onze orders. In de aanvangsperiode stonden we terughoudend tegenover dit medium, maar vooral door de lage kosten en de flexibele wijze hoe je ermee kunt omgaan is het nu uitgegroeid tot een zeer belangrijk instrument voor zowel de verkoop als de verwerking van nieuwe orders. De omzet via Internet is uitgegroeid tot ruim 75% van de totaalomzet, terwijl het als instrument ook uitstekend past in onze infrastructuur bij de verdere verwerking van de bestellingen.

In 2014 is hierbij gekomen een veelbelovend produktlijn onder de naam CatRol om katten in de tuin te houden. Na een langzame start stijgt de interesse in deze lijn gestaag.

Let op: In juni 2016 hebben wij de laagste prijs garantie als gevolg van de lange levensduur!