Katten gaan uit hun dak!

Brochure

 

Als levensverzekering voor het meubilair behoort een krabpaal tot de basisuitrusting van iedere kat. Bij gebrek aan een krabpaal grijpt de kat maar al te vaak naar de meubels, het behang of de gordijnen om haar nagels aan te scherpen. En dat doen katten van nature maar al te graag.

De meeste krabpalen zijn niet echt decoratief en vaak alleen maar gemaakt om aan te krabbelen. Bovendien staan zijn ze niet stabiel bij intensief gebruik door meerdere katten.

Met de komst van CatPalace is daar een eind aan gekomen. Het omvallen van een CatPalace is absoluut onmogelijk, terwijl ze er decoratief uitzien en intensief door katten worden gebruikt. Niet alleen om hun nagels aan te scherpen, maar ook om erin te spelen, te slapen, de macht over de andere katten uit te oefenen en soms uit hun dak te gaan.

 
 
   

Het geheim van dit succes van CatPalace zit in de basis. Deze bomen worden gemaakt uit louter natuurlijke materialen, met als resultaat dat elke kat zich er binnen minuten en soms zelfs seconden in thuis voelt. Als zintuiggevoelig huisdier ruikt de kat als het ware de natuur, en dat nodigt uit, want ook een huiskat is een natuurdier, met een eigen instinct en karakter. En of het nu om een enkele huiskat of een zware Maine Coon, of zelfs een hele familie Perzen gaat CatPalace biedt een degelijke en vooral stabiele huisvesting. Kortom, elke kat krijgt een veilig gevoel en maakt vrijwel dagelijks gebruik van dit heerlijke meubelstuk.

Savannah with baby Panther

De CatPalace collectie biedt de keus uit twee mogelijkheden, en wel de kattenbomen als woon- en speelterrein voor de huiskatten en de kattentoys als speeltjes in de vorm van allerlei leuke en heel aparte meubelen. Ook kunnen dit soort decoraties voor uw katten op maat worden gemaakt en is er een CatPalace voor Perzen, of een andere model dat geschikt is voor Siamezen, enz.

De hoge kwaliteit en stabiliteit van dit product is natuurlijk terug te vinden in de wat hogere prijs. Maar daarvoor zijn uitgebreide betalingsmogelijkheden aanwezig. Tenslotte kan iedere kattenliefhebber wel een euro per dag missen. Voor verdere informatie kunt u per e-mail contact op nemen en via CatPalace aan de Veilingweg 1B, 5301 KM te Zaltbommel. Telefonisch kunt u ons bereiken onder nummer 0418-519191 en 06-18886855

Heeft u ook katten die onze klimmeubels een heus avontuur vinden? Wij zouden het geweldig vinden als u de belevenissen van uw katten in de vorm van een videofilm vast zou willen leggen. Uit de inzendingen, die natuurlijk op zijn minst redelijk van kwaliteit moeten zijn, halen wij een paar filmpjes die wij op onze website willen laten zien. Vanzelfsprekend wordt ook de inzender vemeld, hiervoor maken wij een aparte rubriek aan op onze website. Zend u alsublieft uw filmmateriaal op een cd-rom of een DVD per post naar: CatPalace, Veilingweg 1B, 5301 KM, Zaltbommel.

Bij ons kunt u ook uw klimmeubel leasen! U betaalt dan een vast bedrag per maand, informeer hiernaar!

 

Garantie

Fitness

CatPalace met garantie, lekker toch?

2 weken op het gebruik

3 jaar op de konstruktie

10 jaar minimale levensduur

Met behulp van een rood laserlampje kun je de katten uitdagen om van de sisalpaal gebruik te maken en ze met al die bewegingen in goede conditie te houden. Zo'n uitbreiding kan aan elke model worden gerealiseerd met de code "F" van Fitness.

 

Tevens verkopen wij een speciale kattenafrastering om uw katten in uw tuin te houden en die van uw buren buiten uw tuin te houden